Buddy Belts – patentert step-in sele

Laget i Canada

Buddy Belts er en step-in hundesele med et unik patentert design som minimerer press på hundens nakke og rygg. Buddy Belts selen ble opprinnelig utviklet for Dachsen Buddy – men fungerer godt for hunder av de fleste kroppstyper! De kommer i et stort utvalg av størrelser som  passer hunder fra 1 til 50 kg, og den sitter bra på alt fra små Chihuahuaer til kraftige Bulldoger!

Innsiden av selen er foret med mykt semsket skinn. Alle metalldeler har glatte kanter og hver bolt som holder beltet sammen sitter helt i flukt med skinnet og sikrer at  ingenting gnisser mot hunden . Selv stroppen over skuldrene har ekstra semsket fôr for å sørge for at  O-ringen til båndet ikke gnisser mot ryggen til  hunden.

Buddy Belts selen er også utformet med holdbarhet i tankene. Skinnselen er dobbeltsydd og godt festet. Bare kvalitetsskinn er brukt, og selv om noen av selene kan virke en aning stive ved første gangs bruk blir skinnet raskt mykt, og selen etterhvert inngått og tilpasser seg hundens kropp som en myk, god tøffel.

Go to Top