Alqo Wasi

-Hundeklær av alpakkaull rett fra Andesfjellene

Alqo Wasi vil gi hunder og hundeeiere et eksklusivt og unikt stykke håndarbeid og samtidig bidra til en god sak. Alle Alqo Wasi genserene er laget med Alpakka, en av verdens fineste og mest luksuriøse naturlige fibre.

Materialvalg
Alqo Wasi bruker bærekraftige, miljøvennlige materialer, og alle råvarene kommer fra Andesregionen i Peru. Alqo Wasi bruker hovedsakelig alpakkaull,  en av de beste ulltypene man kan få tak i. Alpakkaull er er flere ganger sterkere enn saueull. De hule fibrene gjør at den er varmere enn saueull, og de silkeglatte fibrenen gjør at den ikke så lett klør. I motsetning til saueull inneholder alpakkaull ikke lanolin og den er derfor gunstig for allergikere.

Etisk produksjon
Alqo Wasi jobber med ressurssvake lokalsamfunn i Peru og Lima og sikrer dem en rettferdig inntekt. De får opplæring og utvikler ferdigheter som de kan bruke videre i livet.

Merkevaren: Bakgrunn & Historie
Ideen til Alqo Wasi kom til Patricia Queirolo på en av de mange familieturene gjennom Andesfjellene i Peru.  Med Alpakka beitende fritt, inspirert av lokale håndverkere i små landsbyer de stoppet i, og med letingen etter unike produkter til sine egne hunder i bakhodet, ble ideen til Alqo Wasi født.  Alqo Wasi betyr «Dog Home» i quechua, inkaenes språk.

Go to Top