Cloud7

Produkter for den kvalitetsbevisste

Cloud 7 er et Berlinbasert merke som tilbyr stilrene men alikevel  luksuriøse produkter for hunder og hundeelskere. Unike detaljer, miljøvennlige materialer og tysk håndverksproduksjon gjør at disse produktene etter vår mening er noe av det beste du kan finne til din hund.

Etisk Produksjon:
Cloud7 har en filosofi som er basert på sentrale prinsipper for miljøvennlighet og rettferdig handel. Alle Cloud7 produkter er laget av økologiske og miljøvennlige kvalitetsmaterialer i en fair-trade produksjonsprosess. Produktene deres er produsert av lokale, familieeide bedrifter.

Merkevaren: Bakgrunn & Historie
Grunnlegger og Designer bak Cloud 7, Petra Jungebluth har hatt en lang og suksessrik karriere i fashion design og markedsføring for ikoniske internasjonale merkevarer som Strenesse, Tommy Hilfiger og Liz Claiborne. Hennes lidenskap for mote og design kombinert med hennes kjærlighet for hunder vokste til et ønske om å utvikle sin egen merkevare med hundeutstyr, og Cloud 7 ble grunnlagt i 2010.

Cloud 7 tok hundeverdenen med storm etter sin lansering. Noe av det som gjør at Cloud 7 skiller seg ut er at de alltid tenker på den viktige funksjonelle delen, og tilbyr produkter som passer perfekt til hundens behov og fysikk. Dette kombinerer de med det rent estetisk vakre. De velger de beste fair trade og økologiske materialerne de kan finne og får lokale håndverkere til å produsere. Resultatet er noe av de ypperste hundeproduktene på markedet. Vi elsker alt de har!

Tittel

Go to Top