Lila Loves It – Økologi møter high tech

Tyske kvalitetsprodukter laget for å pleie og reparere

Münchenbaserte LILA LOVES IT er bygd på premisset SANA Canem – Heal the DOG. De satser på forskning, utvikling og produksjon av pleieprodukter av høyeste kvaliet og som er egnet for alle hunderaser. Produktene er framstilt av de beste naturlige, økolgiske ingrediensene på markedet kombinert med innovativ dermatologisk og farmasøytisk teknologi.

Nøye utvalgte ingredienser
Lila Loves It vier spesiell oppmerksomhet til kvaliteten og opprinnelsen av ingrediensene de bruker i sine produkter, samt hvordan de er behandlet. Lavendelolje fra Provence, Roseolje fra Bulgaria, og medisinske ingredienser fra Finland komplimenterer kvalitetsingredienser fra deres egen, lokale region. Alle deres produkter er produsert i München av farmasøyter. Serien er fri for parabener, kunstige duftstoffer (parfyme) og allergifremkallende ingredienser. Detaljert liste over ingrediensene finnes på hvert produkt.

Etisk Produksjon
Lila-Loves-It er et selskap som tar sin følelse av sosialt ansvar på alvor. Begrepet rettferdig handel er viktig for dem, og de sikrer rettferdig betaling av sine leverandører og samarbeidspartnere. Alle deres produkter er basert på bærekraftig dyrkede råvarer, for å bevare ressursene i vårt miljø. De naturlige ingrediensene er økologisk dyrket.
Produktene er Fair Trade-sertifisert, og det har selvfølgelig ikke vært benyttet dyreforsøk under produktutviklingen.

Go to Top