See Scout Sleep

Håndlaget kvalitet fra Amsterdam

See Scout Sleep lager bærekraftige kvalitetsprodukter for hunder, katter, og deres mennesker. Alle deres produkter er designet for å være både vakre og funksjonelle, små kunstverk som tåler røff behandling fra våre pelskledde venner.

See Scout Sleep ble grunnlagt i New Orleans, Louisiana, i 2011. Firmaet har nå hovedkontor i Amsterdam. Det benyttes bare holdbare kvalitetsmaterialer fra USA og Europa, som økologisk hamp, økologisk bomull, messinghardware, og unike mønstrede bånd.  Alle produktene er håndlaget i deres lokaler i Amsterdam noe som gir dem kontroll over produksjonen og komplett kreativ kontroll over sitt arbeid.

Se Scout Sleep drives nå utelukkende ut fra Amsterdam, men firmaet har fortsatt tilknytning til sine amerikanske røtter. Noen av materialene importeres fra de amerikanske sørstatene. Slik får selskapet det beste fra begge verdener, amerikansk energi kombinert med europeisk håndverk og estetikk.

Vi har mange favoritter fra See Scout Sleep, vi elsker at det er brukt naturlige og bærekraftige materialer, og det gode håndverket som ligger bak hvert eneste produkt. Noen av See Scout Sleep produktene er lagervare – mens andre er bestillingsvare. På bestillingsvarer er det en leveringstid på ca 3 uker, da alle produkter lages for hånd.

TwoBarks er en stor fan av ting som matcher – og med See Scout Sleep kan vi virkelig slå oss løs! Det store utvalget produkter og de unike mønstrene i forskjellige farger gjør at man kan være så kreativ man vil når man kombinere dem – en sterk og fargerik statement look eller kanskje en elegant understated monokrom stil? Ditt valg – ha moro med å finne din favorittkombinasjon!