Wildwash – 100% naturlig pelspleie som gir resulater!

Laget i England

Utviklet og produsert i England av og i samarbeid med profesjonelle hundefrisører. 100% naturlig- INGEN Parabener, Phtalater, Sulfater, Fosfater eller Petroleumsderivater. Med shampo for lyse pelser, for ekstra glans, for tørre pelser og ekstra sensitive hunder finnes det noe for ethvert behov i deres sortiment.

Etter 10 år med produktutvikling følte endelige Andrew and Jane Cooper at de var klare for å lansere det de ganske beskjedent mener er verdens beste pelspleieprodukter til hund! Etter å ha testet alle produktene er vi tilbøyelig til å være enig med dem, faktisk så liker vi produktene så godt at vi har begynt å bruke dem på vårt eget hår!

100% Naturlig
Wildwash er 100% naturlige, holistiske pelspleieprodukter for hund. Blandingen av botaniske ingredienser og eteriske oljer er nøye utvalgt og kombinert med den største omhu for at effekten av hver ingrediens skal ha best mulig effekt. Istedet for parfyme gir de unike kombinasjonene av naturlige eteriske oljer disse produktene en fantastisk, dyp og og kompleks duft. Produktene fra Wildwash inneholder en uvalig høy konsentrasjon av rene, eteriske oljer så lukten varer lenge uten noen bruk av kunstige kjemikalier.

Hva innebærer det at Wildwash bruker eteriske oljer, ikke kunstig parfyme?
Eteriske oljer er dyrebare og konsentrerte. For å lage 1 liter eterisk olje må man destillere 4000 kg roseblader, 150 kg lavendelblomster eller 1 million jasminblomster. Avhengig av planten, trenger man 100 kg plante for å få fra 3 g til 3 kg eterisk olje. En eterisk olje er derfor et veldig aktivt konsentrat, noe som medfører at man må bruke det med forsiktighet.

Alle eteriske oljer har egenskaper som virker inn på mennesker og dyr. Disse virker både mentalt og fysisk.
Mentale: Roende, stimulerende, mot søvnløshet, anti-depressive, krampeløsende, humørregulerende
Fysiske: Antiseptisk, bakteriedrepende, slimløsende, anti-inflammatorisk, anti-koagulerende, regenerative, soppdrepende, helbredende, smertestillende, anti-virale & beroligende.

Ingen produkter ble funnet som passer dine valg.

Tittel

Go to Top