Priser, Produkter  & Prosess

Ingen hunder er like, så hver fotoshoot tilpasses deg og din hund. Jeg tar bilder både i studio og på location, så om du og hunden har en favorittplass møter jeg dere gjerne der. Med tålmodighet, humor og erfaring skaper jeg en opplevelse som lar ditt dyrs personlighet skinne i bildene.

For oppdatert prisliste og mer info om produkter jeg tilbyr, stikk innom hovedsiden min for fotografering:  STUDIOANNIKA

Velkommen til en hyggelig fotosession!

Om det er noe du lurer på, ta gjerne kontakt!

Du finner meg også på Instagram: @twobarks og @studioannika

ANNIKA

KONTAKT MEG

TRINN 1:

For å avtale en fotografering, ring eller send meg en email. Vi diskuterer hva du ønsker å få ut av fotoshooten. Sammen blir vi enige om en dag og tid for fotograferingen. Dersom du ønsker kan du også avtale tid for en helt uforpliktende møte.

En av de mest spurte spørsmålene jeg får er:  «Hunden min er [sett inn adjektiv her: forsiktig | energisk | valpete | litt ulydig … ] så den vil nok ikke samarbeide – så da blir det nok ikke noen bra bilder.

Joda, 90% av hundene jeg fotograferer er helt vanlige familiehunder og mange av dem kan ikke (eller vil ikke høre på) sitt eller bli- og det går helt fint! Jeg har mange års erfaring med hunder og adferd så jeg er forberedt på å håndtere hunder forskjellige personlighet. Vi bruker den tiden vi trenger med ditt firbente familiemedlem for å få dem komfortable med meg og kameraet mitt ved hjelp av positive forsterkningsteknikker

TRINN 2: FOTOGRAFERINGEN

På fotodagen, før selve fotograferingen begynner, tar vi en en kort «bli kjent med deg» stund. Dette er en mulighet for deg og hunden din til å bli kjent med fotografen og omvendt. Det hjelper oss alle å slappe av- for vi skal jo ha det moro! Utrustet med godbiter, leker tar vi oss tid til å få hunden(e) til å slappe av og bruker den tiden vi trenger til å få de blinkskuddene vi er ute etter.  Studioet ligger idyllisk til, med stor hage og jorder rundt- så om ønskelig (og om være tillater) kan vi også ta noen bilder ute.

TRINN 3: RESULTATET!

En tid etter bildene er tatt får du se resultet. Dersom du bor i rimelig nærhet så anbefaler jeg en visningstime der vi går igjennom bildene og du kan velge hvilke du ønsker. Jeg har testet leverandører fra inn- og utland og valgt en utrolig dyktig og prisvinnende fagleverandør som leverer til gallerier og fotoutstillinger verden over. Jeg kan levere bilder på fotopapir med museumskvalitet, innrammede bilder, akrylbilder, bilder trykket på lerret eller aluminium mm.

Vil du vite mer eller booke en session?

KONTAKT MEG