Om Fotografen & Studioet

Etter jeg fikk mitt første kamera som 10-åring har jeg elsket å fotografere, og like lenge har jeg foreviget hunder, enten det var familiens egne eller hunder jeg traff på tur. Senere dro jeg til England og fullførte en Bachelorgrad i foto, og deretter til Australia for å ta en mastergrad i Communication design (markedsføring og branding)- studier som har gitt meg et solid fundament i jobben som fotograf.

Nå (noen år senere…) har jeg et fullt ustyrt studio rett ved huset. Studio er for meg et nesten magisk sted sted man kan få tatt fantastiske bilder året rundt, uavhengig av været. Om våren blir et mareritt av slaps og søle, eller sommeren regner bort, når høststormene raser eller snøen fyker rundt veggene – da er studio en lun havn.

Studioet ligger i landlige omgivelser sånn ca. midt mellom Jessheim og Kløfta kun 30 minutter fra Oslo. Det er stort og luftig, moderne og fullt ustyrt. Blitser og studiolamper med et stort utvalg tilbehør tillater full kontroll av lyssetting og stil – uansett vær og føre ute.  Rundt studio er jorder og trær, med mulighet for utendørsfotografering om dere ønsker, og om været tillater.

Jeg har fotografert alt fra hele valpekull på bare noen få uker, via rampete juniorer til sindige senior. Uansett alder, rase eller personlighet er mitt mål å vise deres individualitet i bildene jeg skaper.

Om det er noe du lurer på, ta gjerne kontakt!

Du finner meg også på Instagram: @twobarks og @studioannika

ANNIKA 

KONTAKT MEG