TwoBarks er stolt over å kunne si at vi er østerriske Molly and Stitch sin første norske partner. Du kan nå får kjøpt deres nydelige håndlagede tauhalsbånd og -kobbel hos oss.

Alle Molly & Stitch produkter er laget for hånd i Østerrike, og de har lagt vekt på å finne lokale materialer av den aller beste kvalitet. Mange tauhalsbånd er tunge og har brede, klumpede knuter som skaper gnissninger mot huden og sliter på pelsen. Molly & Stitch sine halsbånd har ikke dette problemet – de er myke, lette og ligger flatt og godt mot halsen.

Når man først tar i bruk halsbåndet eller kobbelet har de en svak glans – kanskje litt for skinnende for noen – men etter et par ukers bruk mykner de enda mer og glansen går over til en mattere, nydelige fargetone som står helt i stil med taudesignet. Lekkert design til tross, dette er produkter som er laget for å brukes og for å vare. De tåler vann – og kan vaskes.

Ideen til Molly and Stitch startet i 2014. Prototyper ble laget for familie og venner som oppmuntret og støttet Louisa og hennes mann Christoph. Nytenkning i designet ga lette halsbånd som sitter veldig komfortabelt på halsen til hunden og kobbel som er myke og gode mot hendene. Etter 1,5 år med prototyper og testing ble Molly & Stitch lansert på Interzoo i 2016. I løpet av noen dager var ordrebøkene fulle av forhandlere fra hele verden som ønsket å føre produktene deres. Jeg forelsket meg i Molly and Stitch produktenegjennom sosiale medier- og visste at disse måtte jeg bare ha!

Jeg er imponert over detaljene, kvalitet og styrken i produktene- og mine nakenhunder trives godt i sitt Molly and Stich halsbånd, som ikke gir gnagsår eller sår hud. De fantastisk designerhalsbåndene håndlages på mål for å passe perfekt til din hund. Kobbelene er praktiske med flere reguleringsmuligheter og kommer i 2 tykkelser. Dersom du ønsker et spesielt kobbel eller halsbånd med 2 farger kan dette håndlages for deg i de fargene som du ønsker fra deres fargeuvtalg. Ta kontakt med TwoBarks om du ønsker en unik fargekombinasjon!

Se alle Molly And Stich produktene her >>