TwoBarks butikken

Jeg startet TwoBarks butikken med drømmen om å hjelpe dyreelskere å finne trendy og unike kvalitetsprodukter til sine firbente familemedlemmer.

Etter å ha bodd flere år i utlandet, bla London  og Melbourne – kom jeg hjem og oppdaget at det stadig voksende utvalget av designprodukter og håndlagede produkter fra  småprodusenter for den stilbevisste hundeeieren ikke var å få tak i her hjemme.

Samtidig var jeg opptatt av at en av de største miljøtruslene i dag er overbruk. Ting som er så billige at man kjøper selv om man egentlig ikke har bruk for det – og så ender de på fyllinga, kanskje uten at man har brukt det engang. Eller kanskje varte det bare en vask før man måtte kaste det – dårlig økonomi og veldig dårlig for miljøet.   Med en bakgrunn i design og et engasjement for miljø er jeg opptatt av at produktene jeg kjøper skal være funksjonelle, veldesignede kvalitetsprodukter  som skal vare – disse grunnprinsippene danner grunnlaget for produktene som velges ut til TwoBarks.

Et sitat som er viktig for meg er  Dame Vivienne Westwood sitt etterhvert kjente » buy less, choose well, make it last «- Den eksentriske designeren oppfordret i en tale folk til å fokusere på kvalitet, ikke kvantitet samt ta mer interesse for kultur og miljø. Kjent for sitt arbeid for  en bærekraftig, miljøvennlig mote, understreker Westwood sitt sitat viktigheten av et bevisst forbruk.   I stedet for å kjøpe seks ting, kjøpe en ting som du virkelig elsker.

På TwoBarks håper jeg du finner ting du virkelig elsker – ting som vil gi deg glede i lang tid, enten det er portretter for ettertiden eller håndlagede produkter.

ANNIKA 

BESØK TWOBARKS BUTIKKEN