Om TwoBarks

TwoBarks er en liten bedrift som holder til i Ullensaker kommune – imellom Kløfta og Jessheim. I landlige omgivelser, ca. 10 minutter fra Gardermoen og  30 minutter fra Oslo ligger TwoBarks butikk og studio i lyse og romslige lokaler. Her arrangerer jeg også workshops og treff relatert til hund og fotografering.

Om det er noe du lurer på, ta gjerne kontakt!
Du finner meg også på Instagram: @twobarks og @studioannika

ANNIKA 

Om TwoBarks Butikk: Design & Håndverksprodukter til hund og eier

TwoBarks butikken søker verden over etter de beste design- og håndverksproduktene til hunder og deres kvalitetsbevisste eiere. Jeg finner engasjerte småprodusenter med fokus på miljø og etisk produksjon, som lager produkter med gjennomtenkt og funksjonell design. Dette gir et unikt utvalg trendy og håndlagede produkter til våre firbente familiemedlemmer!

TWOBARKS NETTBUTIKK >

Om TwoBarks Foto: Hundeportretter & Branding

TwoBarks Foto har et fullt ustyrt studio rett ved huset, her har jeg spesialisert meg på utrykksfulle portretter av våre firbente familiemedlemmer og menneskene som elsker dem.  Jeg har fotografert alt fra hele valpekull på bare noen få uker, via rampete juniorer til sindige senior. Uansett alder, rase eller personlighet er mitt mål å vise deres individualitet i bildene jeg skaper.

I tillegg til hundeportretter tar jeg også reklame og brandingbilder som involverer  hunder –  og for bedrifter som ønsker profesjonelle og originale bilder av sine produkter til hund.

TWOBARKS FOTO >

Om TwoBarks Events: Hundetreff & Workshops

TwoBarks Events arrangerer treff og workshops relatert til hund og foto.

TWOBARKS EVENTS >