Frakt & Levering

FRAKTKOSTNAD
Fraktbeløpet er kr. 100,- inkl. moms, uavhengig av pakkens størrelse og vekt. Unntaket er noen av de største sengene, der et frakttillegg kan tilkomme-det er i så fall oppgitt.

Jeg sender kun til FastlandsNorge, ikke Svalbard eller EU.
Jeg benytter Posten og Bring som hovedfraktleverandør av våre pakker.

LEVERINGSTID
Jeg pakker og sender 2 ganger i uken.  Grunnen til at jeg ikke sender hver dag er at TwoBarks både er en nettbutikk og fotostudio og jeg har noen dager satt av til å jobbe med fotograferingsdelen av TwoBarks og noen dager satt av til å jobbe med nettbutikken.

Bestillingsvarer tar som regel rundt 2-3 uker, men kan unntaksvis ta lengre.

Jeg  sender små pakker som «Pakke i Postkassen», som har leveringstid på 2-5 virkedager fra jeg sender pakken, avhengig av hvor du bor i Norge. Større pakker sender vi  som Servicepakke som leveres på ditt nærmeste Postkontor eller post i butikk.
Pakken må hentes innen 14 dager etter at du har mottatt hentemelding.

UAVHENTET PAKKE
Du må hente ut pakken på ditt postkontor før hentefristen satt av posten går ut (vanligvis 14 dager). Gjør du ikke det vil den bli returnert tilbake til meg.
Jeg sender en informasjonsmail til deg som kunde dersom jeg mottar din leveranse i retur. Om du ønsker pakken sendt på ny kan jeg kreve ny portokostnad estimert på pakkens vekt. Dersom jeg ikke hører fra deg innen 10 dager refunderer jeg kostnaden for varene minus fraktkostnader og et behandlingsgebyr på 100kr som dekker de direkte kostnadene til plukking, pakking, emballasje og lageroppdatering.

Om angreretten benyttes aktivt, gjelder det andre regler gitt under angreretten, men om du er passiv vil du ikke ha oppfylt kravene som stilles til deg i henhold til Angrerettloven §11 og §13 og mister da retten til å gå fra avtalen.